SafeShops.be

Bij SafeShops.be zetten we ons dagelijks in om het vertrouwen van consumenten, bedrijven en overheden in e-commerce, en dus ook in jouw webshop, te verhogen. Dat doen we o.a. door middel van ons Kwaliteitslabel, ons Security Seal en onze erkende Consumer reviews.

Daarnaast zijn we een ware draaischijf voor de uitwisseling, via aangepaste evenementen, van kennis, ervaring en informatie, én verzorgen we opleidingen en seminars.

Aan de wieg van de vzw SafeShops.be stonden ooit  Sunweb.be, Vente-Exclusive.com en Coolblue. Met één doel: e-commerce in België doen groeien. We zijn de kinderschoenen al lang ontgroeid.

The Lazy Sundays

Gedurende het jaar organiseert SafeShops.be The Lazy Sundays. Op bepaalde data (hoogstwaarschijnlijk op een zondag 😊) en voor slechts 24 uur verwennen vele webshops je met exclusieve kortingen en aanbiedingen. Het aanbod is erg divers: van reizen en mode, tot decoratie en vrije tijd...

Alle deelnemende webshops zijn lid of kandidaat-lid van SafeShops.be. Dat betekent dat ze voldoen aan alle wettelijke en ethische vereisten, dat ze jouw privacy en consumentenrechten respecteren en dat jij bij SafeShops.be terecht kan, als je vragen of klachten hebt.